Bil je poletni večer. Ravno pav hladen in ni bil preveč vroč. Bila sem zunaj in sedela s prijatelji na pijači. Priznam da mi njihov pogovor ni preveč zanimal. Niti ne vem točno o čemu je tekla tema pogovora. Opazovala sem okolico. Počutila sem se zares tuje, kakor da ne spadam sem. Nato sem videla žensko, ki je bila sama. Hodila je ob morju in šla do pomola. Imela je zares amazing lase. Bili so dolgi in črni. Rahlo so plapolali v vetru. Oblečena je bila v dolgo tanko belo obleko. Bila je srednje postave. Oči so ji kar žarele in tudi usta so se ji na široko nasmihala. Nekaj mi na njej ni odvrnilo pogleda, zato sem še kar strmela vanjo. Vmes me je prijatelj ruknil in me vprašal če bom spila še en koktejl, saj so ravno naročali še eno rundo. Potrdila sem in se nasmehnila. Nato pa pogled zopet obrnila k tisti ženski. Tudi medla večerna svetloba je lepo poudarjala njen ten kože. Zdelo se mi je zares amazing. nato sem se zavedala da ta ženska hodi proti baru, kjer smo tudi mi sedeli.

Neznanka, ki je bila zelo amazing, da jo je bilo težko spregledati

Malce sem se zdrznila, saj sem se končno zavedala, da morda preveč strmim vanjo. Saj nisem niti vedela zakaj. Ampak bila je zelo preprosta in zdela se mi je srečna. Kar žarela je. Tako se je usedla dve mizi pred nami. Natakar ji je prinesel en deci črnega vina in pa kozarec vode. Segla je v torbico po šminko in si še bolj poudarila rdeče ustnice. Zgledala je še bolj amazing. vstala sem, vzela svojo torbico s sabo in šla sem na wc. Ko sem opravila svoje sem si na hitro popravila maskaro, da sem še jaz zgledala amazing. nakar je vstopila ona. Ta ženska, ki sem jo neprestano bulila. Nekako sva si prekrižali pot, da nismo ravno mogle iti mimo ena druge. Nasmehnile smo si. Rekla sem ji da zares izgleda amazing, se ji še enkrat nasmehnila in odšla. Še vedno pa ne vem čemu takšna pozornost do njene lepote.