Ko se pripravljamo na poroko, lahko rečemo, da vsi pridemo do tega, ali bomo imeli navadni ali posebni poročni ples. Je res, da imate lahko klasični poročni ples, kar ni nič narobe, lahko pa si daste duška in je vaš poročni ples nekaj posebnega. Bilo bi čudno, če se midva ne bi odločila za posebni ples. Tako sva poiskala učitelja plesa in plesne vaje so se začele tri mesece pred poroko. Moram priznati, da me je bilo kar malo strah, ker nisem točno vedela, ali sva oba plesno nadarjena, ali pa bova imela težave. Lahko rečem, da me je mož še kako presenetil, ker je dobro plesal, znal se je sprostiti, jaz pa sem bila v krču. Tako sva vadila poročni ples tri mesece in na dan poroke bila pripravljena.

Ne morem vam povedati, kako so se mi pred plesom tresla kolena, še dobro, da ima nevesta dolgo in široko obleko. Začetek glasbe je spremenil vse, prepustila sem se, ker sem si rekla, naj bo kar bo in tako sva odplesala brez napak. Imela sva prečudoviti ples, kjer sva uživala in začutila, da je to ples, ki naju je popeljal v zakonski stan. Tako sva odplesala na polno zaljubljena in pozabila na vse okoli nas, kar je tudi prav.

Poročni ples je nekaj najlepšega na poroki

Ne bodite skromni, ko se poročite glede poročnega plesa, splača se potruditi in imeti svoj ples. Sama sem še kako hvaležna možu, da sva to zmogla in se plesa za poroko učila ob vsem natrpanem urniku zraven. Poroka mora biti nepozabna in poročni ples jo to lahko tudi naredi.